U kunt bij Eric Benink Makelaardij terecht voor koop en verkoop, huur en verhuur van woningen, bedrijfspanden en ander onroerend goed. Hieronder leest u hoe enkele klanten de dienstverlening ervaren:

Verkoop, aankoop en taxatie (particulier)

“Mijn vrouw en ik komen uit Den Haag en Rotterdam, maar we wonen nu al 25 jaar met veel plezier op de Utrechtse Heuvelrug. Toen we 14 jaar geleden een makelaar zochten om ons huis in Leersum te verkopen, werd dat Eric Benink. Hij wist ons huis binnen 5 maanden en boven de afgesproken minimumprijs te verkopen.

Van Eric Benink hebben we ook ons nieuwe huis gekocht, een nieuwbouwwoning in Leersum. En toen de hypotheekrente laag stond, heeft Eric een taxatierapport voor ons gemaakt. Zo konden we onze hypotheekrente oversluiten. We zijn nu weer een paar jaar verder, en intussen staat ons huis weer in de verkoop. Bij Eric Benink, inderdaad. Het is een andere markt natuurlijk, maar we hopen dat ons huis ook nu weer snel verkocht wordt.

Waarom we opnieuw voor Eric Benink hebben gekozen? Omdat hij niet ‘pusherig’ is en omdat je goede afspraken met hem kunt maken. Zo wilden wij zelf de verkoopfoto’s maken en de verkooptekst aanleveren. Eric bleek flexibel en dacht met ons mee. Hij gaf ons tips over de te maken foto’s en de inhoud van de tekst. Dat vonden we erg prettig.”

- Ronald van der Meer

Verhuur en beheer (zakelijk)

“De vorige eigenaar van het bedrijfsverzamelgebouw deed al zaken met Makelaardij Eric Benink, en ik heb dat contact voortgezet. Dat bevalt me prima. Hij draagt nieuwe huurders aan en maakt de huurcontracten op. Prettig is, dat hij veelal uit zijn eigen netwerk put. Daardoor weet je precies wat voor vlees je in de kuip hebt.

Eric Benink heeft ook een beheerdersfunctie. Hij verzorgt bijvoorbeeld de contacten met de controleur van het alarmsysteem en van de lift. Dat is fijn, want ik hoef daar zelf niet aan te denken en er speciaal voor naar het gebouw toe te rijden. Verder onderhoudt Eric de contacten met de aannemer en houdt hij toezicht wanneer er verbouwd wordt. Ook dat doet hij tot mijn volle tevredenheid.

Als je mij vraagt wat Eric Benink bijzonder maakt, dan is het zijn zorgzaamheid. Ik verwacht dat hij ook heel zorgvuldig is in de benadering van andere klanten.”

- Ingmar Baas, Bruggink & Van der Velden