Makelaar en taxateur Eric Benink is al 30 jaar actief op de Utrechtse Heuvelrug. Met een schat aan regionale kennis en ervaring weet hij, letterlijk, precies wat er in de markt te koop is. Omdat hij u persoonlijk begeleidt, kan hij de perfecte match maken met uw woonwensen. Verder is hij bijzonder sterk in het voeren van onderhandelingen. Of u nu koper of verkoper bent, huurder of verhuurder: Eric Benink zorgt dat u krijgt wat u hebben wilt.

Specialisatie

Het makelaarskantoor van Eric Benink is gespecialiseerd in de verkoop, aankoop, taxatie en verhuur van onroerende zaken. Als beëdigd en gecertificeerd VBO-makelaar en taxateur kan hij uw taxatierapport snel, vakkundig en voor een concurrerend tarief uitvoeren. Bij verkoopplannen, krijgt u gratis advies en waardebepaling. Behalve twee-onder-een-kap en vrijstaande huizen, makelt het kantoor ook in appartementen, bedrijfspanden en garages.

Groen, ruimte en toch dichtbij de (rand)stad

Eric Benink Makelaardij is gevestigd in Leersum, in het hart van de Utrechtse Heuvelrug. Het is een gewilde regio omdat je er ruim, rustig en in het groen kunt wonen terwijl het voorzieningenniveau hoog is. Zeist, Utrecht en de randstad zijn snel bereikbaar via de A12, met de bus of trein of op de fiets. Tweeverdieners die van de stad naar de heuvelrug verhuizen, kiezen vaak voor een huis met een tuin om hun gezin in groot te brengen.

Droomt u ervan om zich op de Utrechtse Heuvelrug te vestigen? Of woont u hier al en wilt u binnen of buiten de regio verhuizen? Neem dan contact op met beëdigd en gecertificeerd VBO-makelaar en taxateur Eric Benink.