Woont u op de Utrechtse Heuvelrug en wilt u uw huis verkopen? Laat Makelaardij Benink een gratis waarde indicatie van uw woning geven. Wilt u doorstromen naar een ander huis of een appartement in de regio? Ook daarvoor kunt u bij makelaardij Benink terecht.

Makelaar en taxateur Eric Benink is al 30 jaar actief in Leersum en omgeving. Hij weet daardoor precies wat er te koop is, én waar vraag naar is. Hij begeleidt u persoonlijk en onderhandelt voor u, zodat u de beste prijs krijgt voor uw voormalige woning. De verkoopopdracht legt makelaardij Benink vast in een schriftelijke opdracht tot dienstverlening. Op de verkoopopdracht zijn de algemene consumenten voorwaarden van de VBO van toepassing. Een veilig gevoel.

Stappenplan voor de verkoop van uw woning

U weet zelf hoe heerlijk het wonen is op de Utrechtse Heuvelrug. Vooral in uw huis. Samen met u brengt Eric Benink de pluspunten van de woning in kaart. Natuurlijk kijkt hij ook naar de minpunten, want dat zal de toekomstige koper ook doen. Wanneer minpunten met minimale investeringen verholpen kunnen worden, zal uw makelaar dat zeker adviseren.

Marktwaarde en vraagprijs bepalen

Makelaardij Benink verzamelt alle akten, overige documenten en informatie omtrent de woning. Op basis van zijn jarenlange ervaring én kennis van de markt in de regio Utrechtse Heulvelrug, bepaalt Eric Benink de marktwaarde van uw woning. Samen stelt u vervolgens de vraagprijs vast, de onderhandelingsruimte en de verkoopstrategie.

Huis te koop zetten

Uw huis wordt te koop aangeboden. De uitgebreide verkooptekst en professionele foto’s van uw woning zijn te zien op de website. Natuurlijk komt uw woning ook op Funda te staan.

Bezichtiging en onderhandeling

Wanneer potentiële kopers zich bij Eric Benink melden, brengt hij zijn enthousiasme over uw woning op hen over. Ook begeleidt hij aspirant-kopers bij de bezichtiging van uw woning. Doet een mogelijke koper een bod, dan bespreekt Eric Benink dit met u. Vooraf heeft u al samen de verkoopstrategie en onderhandelingsruimte bepaalt. Daardoor kunt u nu snel handelen. Het spreekt voor zich dat makelaardij Benink er alles aan doet om de verkoopprijs zo dicht mogelijk bij de vraagprijs te krijgen.

Regelen van de papierwinkel

Zijn de koper en u het eens geworden, dan stelt Eric Benink de koopovereenkomst op. Deze wordt vervolgens zo spoedig mogelijk ondertekend. Eric Benink begeleidt een eventuele bouwkundige keuring en taxatie. Verder ziet hij erop toe dat de vastgelegde afspraken en vervaldata die in de koopakte staan, worden nageleefd. Ook begeleidt Eric Benink persoonlijk de inspectie van de woning en leveringsakte bij de notaris. Kortom: hij zorgt ervoor dat de eigendomsoverdracht gladjes verloopt.