Heeft u een woning, bedrijfspand of garage in Leersum of omgeving? En wilt u die (gestoffeerd en/of gemeubileerd) tijdelijk of permanent verhuren? Makelaardij Benink neemt u graag de zorg voor verhuur uit handen.

Makelaar en taxateur Eric Benink is al 30 jaar actief op de Utrechtse Heuvelrug. Hij weet daardoor precies wat er te koop is, én waar vraag naar is. Hij begeleidt u persoonlijk en onderhandelt voor u, zodat u een gunstige huurprijs krijgt. De verhuuropdracht legt makelaardij Benink vast in een schriftelijke opdracht tot dienstverlening. Op de verhuuropdracht zijn de algemene voorwaarden van de VBO van toepassing. Een veilig gevoel.

Stappenplan voor de verhuur van uw onroerend goed

U weet zelf hoe heerlijk het wonen en werken is op de Utrechtse Heuvelrug. Samen met u brengt Eric Benink de pluspunten van uw onroerend goed in kaart. Natuurlijk kijkt hij ook naar de minpunten, want dat zal de toekomstige huurder ook doen. Wanneer minpunten met minimale investeringen verholpen kunnen worden, zal uw makelaar dat zeker adviseren.

Woning, kantoorpand, bedrijfspand of garage te huur aanbieden

Makelaardij Benink zorgt ervoor dat potentiële huurders weten dat uw pand te huur is. Dat gebeurt via de etalage van het makelaarskantoor in Leersum en via de VBO. Uiteraard komt uw onroerend goed ook, via de NVM, op Funda te staan. Ook worden verhuurbureaus actief benaderd.

Bezichtiging en onderhandeling

Wanneer potentiële huurders zich bij Eric Benink melden, brengt hij zijn enthousiasme over uw pand op hen over. Ook begeleidt hij aspirant-huurders tijdens de bezichtiging ervan. Natuurlijk houdt hij hierover nauw contact met u.

Regelen van de papierwinkel

Zijn de huurder en u het eens geworden, dan stelt Eric Benink het huurcontract voor u op. Ook begeleidt hij de inspectie van de woning, het kantoor- of bedrijfspand of de garage. Kortom: hij zorgt ervoor dat alles gladjes verloopt.

Beheer van uw onroerend goed

Als u dat wenst, kan Eric Benink ook als uw zaakwaarnemer optreden. Dan hoeft u zich niet zelf met de dagelijkse beslommeringen van de verhuur bezig te houden. Wilt u weten hoe deze service in de praktijk bevalt? Lees dan de referentie van Ingmar Baas, eigenaar van een bedrijfsverzamelgebouw dat Eric Benink voor hem verhuurt en beheert.